Goedkeuring export naar Canada

Onder het merk OrangeTop exporteert Hartjes Meat Processing een groot assortiment vlees en vleesproducten.Zo wordt er o.a. al vlees naar Angola, Ghana, Liberia en Afghanistan uitgevoerd. Maar ook in landen binnen Europa zijn wij actief, waaronder Denemarken, Noorwegen en Zweden. Met trots laten wij weten dat onze exportmogelijkheden vanaf heden nog verder uitgebreid zijn met […]
Home » Goedkeuring export naar Canada

Onder het merk OrangeTop exporteert Hartjes Meat Processing een groot assortiment vlees en vleesproducten.Zo wordt er o.a. al vlees naar Angola, Ghana, Liberia en Afghanistan uitgevoerd. Maar ook in landen binnen Europa zijn wij actief, waaronder Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Met trots laten wij weten dat onze exportmogelijkheden vanaf heden nog verder uitgebreid zijn met het exporteren van varkensvlees naar Canada. Afgelopen maand is er een vermelding verkregen op de lijst van bedrijven die door de ‘Canadian Food Inspection Agency’ zijn goedgekeurd.

Door dit akkoord hebben wij toestemming om te mogen exporteren naar dit land. Een mooie uitdaging om hier onze potentiële exportmarkt mee uit te bouwen.

Kijk voor meer informatie op orangetop.nl

Meer weten over wat Hartjes Meat Processing u kan bieden? We helpen u graag!