Hartjes weer BRC A-level gecertificeerd

De productielocatie van Hartjes Meat Processing in Oss is onlangs wederom BRC A-level gecertificeerd. Het hoogste level binnen deze certificering, waarbij alles draait om uitstekende product- en procesbeheersing. Garantie voor afnemer en consument BRC, het British Retail Consortium, toetst aan de hand van verschillende vereisten. Zo moet er een kwaliteitssysteem in de organisatie aanwezig zijn, […]
Home » Hartjes weer BRC A-level gecertificeerd

De productielocatie van Hartjes Meat Processing in Oss is onlangs wederom BRC A-level gecertificeerd. Het hoogste level binnen deze certificering, waarbij alles draait om uitstekende product- en procesbeheersing.

Garantie voor afnemer en consument

BRC, het British Retail Consortium, toetst aan de hand van verschillende vereisten. Zo moet er een kwaliteitssysteem in de organisatie aanwezig zijn, HACCP worden toegepast en moeten de omgeving, product, proces, management en personeel in het systeem zijn opgenomen. Hartjes voldoet op alle fronten aan de strengste eisen die BRC stelt. Een vanzelfsprekendheid voor het bedrijf, en een garantie voor voedselveiligheid en hygiëne richting afnemers en consumenten.

Meer weten over wat Hartjes Meat Processing u kan bieden? We helpen u graag!