Innovatieve verbetering productie varkensreepjes

De afdeling productontwikkeling van Hartjes Meat Processing is constant bezig om de hoogwaardige vleesproducten van Hartjes te verbeteren. Iets dat u van een producent die luistert naar de markt mag verwachten. Dit heeft onlangs geleid tot een significante verbetering van onze varkensreepjes. Aantrekkelijker eindproduct Na uitgebreid testen heeft Hartjes het productieproces en daarmee de kwaliteit […]
Home » Innovatieve verbetering productie varkensreepjes

De afdeling productontwikkeling van Hartjes Meat Processing is constant bezig om de hoogwaardige vleesproducten van Hartjes te verbeteren. Iets dat u van een producent die luistert naar de markt mag verwachten. Dit heeft onlangs geleid tot een significante verbetering van onze varkensreepjes.

Aantrekkelijker eindproduct

Na uitgebreid testen heeft Hartjes het productieproces en daarmee de kwaliteit van haar varkensreepjes op innovatieve wijze verbeterd. Het zogenaamde ‘krum percentage’ wordt hierdoor met circa 30% gereduceerd. Ook zijn de varkensreepjes zo’n 20% langer. Deze verbeteringen leiden tot een aantrekkelijke presentatie in de verpakking en een mooier eindproduct voor de consument.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Bekijk hier ons assortiment varkensreepjes en varkensblokjes

Meer weten over wat Hartjes Meat Processing u kan bieden? We helpen u graag!