OrangeTop op klantbezoek in Ghana

In een paar decennia heeft het West-Afrikaanse land Ghana zich van een van de armste landen ter wereld opgewerkt tot een handelsland. Sinds enkele jaren levert OrangeTop op veel plaatsen in het land gepekelde en bevroren vleesproducten. Tijd voor productmanagers Luuk en Daan Mathijssen om op bezoek te gaan bij hun Ghanese klanten. Klanten wereldwijd […]
Home » OrangeTop op klantbezoek in Ghana

In een paar decennia heeft het West-Afrikaanse land Ghana zich van een van de armste landen ter wereld opgewerkt tot een handelsland. Sinds enkele jaren levert OrangeTop op veel plaatsen in het land gepekelde en bevroren vleesproducten. Tijd voor productmanagers Luuk en Daan Mathijssen om op bezoek te gaan bij hun Ghanese klanten.

Klanten wereldwijd bedienen

De OrangeTop-producten worden wereldwijd gedistribueerd. Luuk: “We zijn trots dat we met onze producten ook afnemers in Afrika bereiken. Door het unieke proces van pekelen en shockvriezen zijn onze vleesproducten langer houdbaar en blijft de smaak en hygiëne beter gegarandeerd. Ideaal voor landen zoals Ghana, waar een warm klimaat heerst.” Tijdens de handelsreis hebben Luuk en Daan hun bestaande klanten in het land bezocht. Daan vult zijn broer aan: “We hebben samen met onze afnemers over de inhoud, nieuwe vormen en de samenstelling van onze producten kunnen praten. Erg inspirerend!”

Ambitie tot groei

Komend jaar wil OrangeTop zich verder toeleggen op de ontwikkeling van een aantal nieuwe producten. Daarom was er tijdens het klantbezoek ook aandacht voor potentiele klanten. “Ghana is in korte tijd een belangrijke markt geworden voor vlees. Het signaleren van kansen in de markt en hier adequaat op inspelen is belangrijk. Met de contacten die we tijdens deze reis hebben opgedaan, is een aantal interessante kansen in beeld gekomen,” zegt Luuk enthousiast.

Wilt u nu al meer weten over de producten van OrangeTop? Bekijk dan onze website.

Meer weten over wat Hartjes Meat Processing u kan bieden? We helpen u graag!