Markten

Home » Markten

Wekelijks levert Hartjes Meat Processing circa 200 ton gereed product. Dit vindt via verschillende kanalen zijn weg naar de consument:

  • Snack- en vleeswarenindustrie
  • Retail
  • Groothandel
  • Export

Hartjes als producent

Om producten van een gegarandeerde kwaliteit te kunnen leveren, heeft procesoptimalisatie bij Hartjes alle aandacht. Hartjes staat voor een hoge leverbetrouwbaarheid en een scherpe prijsstelling. Of het nu gaat om reepjesvlees, halffabricaten (schouders) of hulpgrondstoffen met standaard specificaties of compleet maatwerk, Hartjes is de aangewezen partij voor het leveren van verse en bevroren producten voor zowel de snack- als de vleeswarenindustrie.

Hartjes als co-maker

Ook als het gaat om maatwerk co-makership zijn samenwerking en regievoering belangrijke succesfactoren. Deze maken Hartjes tot een veelgekozen partner. Wij leveren vleesproducten op maat aan verschillende productiebedrijven. Daarnaast zijn we leverancier voor inkooporganisaties, groothandels (horeca en slagers), de institutionele markt en supermarkten.

Hartjes als exporteur

Onder de merknaam OrangeTop produceert Hartjes een breed assortiment bevroren en gepekelde producten, onder eigen merk of private label. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd. Meer informatie over de exportproducten van OrangeTop vindt u op orangetop.eu.